0765 289 421

Dl. Adrian Cuce

Bucuresti

De ce curge (picura) apa din aparatul meu de aer conditionat?

Una dintre cele mai frecvente cauze de scurgere este drenajul înfundat. Vinovatul poate fi murdăria, praful și ciupercile care blochează curgerea apei. Apa va încerca să găsească o altă cale de ieșire, provocând scurgeri de AC. Dacă lăsați această problemă să stea prea mult timp, aceasta poate provoca o problemă de respirație.

5 motive pentru care curge apă din AC când îl folosim

Scurgerea AC poate fi o astfel de bătaie de cap. Da, aveți nevoie de AC pentru a vă răci camera, dar picurarea va provoca doar mizerie. Pentru a te scuti de la curățarea podelei, din nou și din nou, cunoașteți motivele din spatele scurgerii și soluția pentru a o rezolva.

1. Filtre de aer murdare
Filtrele de aer se murdăresc ușor. Filtrele de aer murdare pot bloca fluxul de aer și îngreunează aerul să lovească serpentina evaporatorului. Bobinele se vor răci până îngheață. Într-o zi se vor topi, producând exces de apă care este prea mult de reținut. Acest proces generează scurgeri de la AC. Pentru a remedia acest lucru, mai întâi, trebuie să verificați filtrele. Dacă se dovedește că este murdar, trebuie să îl înlocuiți.

2. Instalare incorectă
Dacă tocmai primiți un AC nou și acesta are deja scurgeri în prima zi, poate doriți să verificați dacă este instalat corect. În primul rând, trebuie să vedeți dacă AC este instalat neuniform. Dacă nu este cazul, puteți contacta un profesionist pentru a vă ajuta să găsiți problemele.

3. Scurgeri de agent frigorific
Dacă scurgerile sunt urmate de suflarea unui aer mai cald decât de obicei, poate este vorba de agentul frigorific. Refrigerantul funcționează pentru a transforma aerul cald din camera dumneavoastră în aer rece. Doriți să contactați imediat un tehnician pentru a vă repara AC, deoarece agentul frigorific scurs poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră. Expunerea la scurgeri pentru o perioadă lungă de timp poate fi otrăvitoare pentru corpul dumneavoastră.

4. Mucegai și ciuperci îngrămădite
Una dintre cele mai frecvente cauze de scurgere este drenajul înfundat. Vinovatul poate fi murdăria, praful și ciupercile care blochează curgerea apei. Apa va încerca să găsească o altă cale de ieșire, provocând scurgeri de AC. Dacă lăsați această problemă să stea prea mult timp, aceasta poate provoca o problemă de respirație. Pentru a opri scurgerea, trebuie să sunați la tehnician pentru a o curăța.

5. Tevi vechi
De-a lungul anilor, stratul conductei de AC se poate sparge. Acest lucru poate cauza scurgeri. Pentru a rezolva acest lucru, puteți obține un nou capac pentru țevi. Dacă apa mai picură din unitate după ce ați înlocuit capacul țevii, doriți să sunați la un tehnician pentru a verifica în detaliu AC.

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara AC?
Puteți aranja un program cu tehnicianul nostru astăzi. Pur și simplu contactați serviciul nostru pentru clienți și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Ce spune Dl Adrian Cuce despre aceasta problema?

Daca folosiți aparatul de aer condiționat vara si observați ca curge sau pica apa din unitatea interioară puteți pune sub el o găleată si sa îl folosiți in continuare pana voi ajunge la dvs sa rezolv aceasta problema!

Categories :

O conductă de scurgere a condensului înfundată este una dintre cele mai frecvente cauze ale scurgerilor de apă din aparatul de aer condiționat. În timp, această linie se poate înfunda cu alge, murdărie, praf și resturi.

Radiatorul (unitatea interioară) și turbina sunt componente esențiale ale aparatelor de aer condiționat responsabile pentru transferul căldurii. Există două tipuri de radiatoare într-un aparat de aer condiționat: radiator de evaporator și radiator de condensator.

Curge apa din aerul conditionat

Picura apa din aer conditionat

Program

Aceștia sunt pașii generali care sunt luați pentru curățarea bobinelor unei unități!

© 2024 Curatare aer conditionat • All Rights Reserved

Serviciile mele:Pret
1Curatare - Igienizare si Verificare250 lei
2Incarcare cu Freon 9 - 12.000 btu300 lei
3Pachet serviciu 1 + 2 (REVIZIE)🆘350 lei

This will close in 85 seconds

0765 289 421