0765 289 421

Dl. Adrian Cuce

Bucuresti

Pe afisaj apare mesajul df la aer conditionat! Ce înseamnă?

Ai putea crede ca DF = defect! Dar Nu este chiar așa! Nu si daca da cald foarte bine! Deci ce înseamnă DF la un aparat de aer condiționat care funcționează pe cald in perioada rece a anului!

Pe scurt, dacă afișajul sau unitatea dvs. arată cumva DF, înseamnă că unitatea dvs. are nevoie de o dezghețare. În practică, aceasta înseamnă că unitatea exterioară va fi dezghetata într-o perioadă de timp(de la 2 la 10 minute). Acest lucru nu este neobișnuit și nu este un motiv de îngrijorare, momentan. Cu toate acestea, este esențial ca aceasta să se dezghețe cât mai curând posibil, astfel încât să nu puneți nicio presiune inutilă asupra aparatului dvs. de aer condiționat care să-l facă să se defecteze.

Modul DF apare atunci când aparatul de aer condiționat pornește ciclul modului de dezghețare pentru a îndepărta înghețul din serpentina exterioară – înghețul se poate acumula după ce sistemul a funcționat în ciclu invers ca încălzitor de cameră pentru un timp pe vreme rece – pentru a face acest lucru, unitatea se inversează, adică trece de la încălzire la răcire în interior pentru a obține căldură din serpentina interioară pentru a încălzi serpentina exterioară și a o dezgheța – dacă nu ar face acest lucru, înghețul ar bloca ansamblul serpentină și aripioare în exterior, aerul ar putea Nu trece prin el și sistemul ar fi ineficient. Ventilatorul interior se poate opri pentru a preveni distribuirea aerului rece în interior.

INFO

Daca mesajul DF apare de mai multe ori intr-o zi posibil sa necesite o revizie mai ales daca AC Dvs are peste 3 ani de când l-ați montat, vezi serviciul nostru:

3.Revizie AC + Completare Freon 50-300 grame350 lei

Ce spune Dl Adrian Cuce despre aceasta problema?

Ce este DF la un aparat de aer condiționat? … Pe scurt, dacă afișajul sau unitatea dvs. arată cumva DF, înseamnă că unitatea dvs. are nevoie de o dezghețare.

Categories :

Verificările regulate de întreținere și răspunsul la ceea ce spun afișajele reprezintă o modalitate esențială de a minimiza costurile suplimentare, precum și de a menține unitatea să funcționeze cât mai eficient posibil.

Radiatorul (unitatea interioară) și turbina sunt componente esențiale ale aparatelor de aer condiționat responsabile pentru transferul căldurii. Există două tipuri de radiatoare într-un aparat de aer condiționat: radiator de evaporator și radiator de condensator.

Eroare aer conditionat

DF aer conditionat

Program

Aceștia sunt pașii generali care sunt luați pentru curățarea bobinelor unei unități!

© 2024 Curatare aer conditionat • All Rights Reserved

Serviciile mele:Pret
1Curatare - Igienizare si Verificare250 lei
2Incarcare cu Freon 9 - 12.000 btu300 lei
3Pachet serviciu 1 + 2 (REVIZIE)🆘350 lei

This will close in 85 seconds

0765 289 421