0790 489 629

Dl. Florin Electronistu

Bucuresti

Reparatii placi electronice aer conditionat

Daca aparatul de ar conditionat nu mai porneste, ne puteti suna pentru reparatii placi aer conditionat.

Uneori se intampla ca aparatul de aer conditionat sa nu mai porneasca dintr-o data. Alteori, el ofera indicii ca ceva nu este in regula, dar daca ignorati aceste indicii, problema se agraveaza atat de mult inca aparatul nu mai porneste deloc intr-o zi. In realitate, sunt foarte multe cauze care pot determina nefunctionarea aparatului, iar una din ele se refera la defectiunea pe placa electronica.

Suntem electronisti experti pe tot ce inseamna reparatii placa de baza aer conditionat si facem interventii minutioase la nivel de placa de baza, pentru orice marca si model de unitate.

Electronist aer conditionat pret avantajos

Situatii in care puteti avea nevoie de un specialist pentru reparatii placi electronice aer conditionat:

 • unitatea de aer conditionat nu mai raspunde la comenzi
 • pe unitatea interioara a aparatului de aer conditionat se afiseaza o eroare
 • aparatul de aer conditionat nu mai disperseaza aer
 • un miros de cablu incins vine de la aparatul de aer conditionat (sau miros de fum)
 • observati ca atunci cand este in functiune, aparatul de aer conditionat emite niste zgomote foarte ciudate
 • luminile led de la aparatul de aer conditionat se aprind si se sting intermitent
 • verificati telecomanda, aceasta functioneaza, insa aparatul nu raspunde la controale
 • unitatea interioara porneste, dar unitatea din exterior nu porneste
 • aparatul porneste pentru cateva minute dupa care se opreste singur
 • tevile de freon sunt calde si chiar daca aparatul de aer conditionat porneste, el nu raceste suficient de bine incaperea
 • cand porniti aparatul din telecomanda, dintr-o data sigurantele sar

Toate acestea sunt indicii care arata ca placa electronica a aparatului de aer conditionat este afectata si necesita verificare, reparare.

Cand se intampla unul din aceste lucruri, este important sa va opriti si sa nu mai incercati sa fortati functionarea aparatului. Este clar ca ceva nu este in regula si trebuie sa apelati cat de urgent la un expert in reparatii placi electronice pentru aer conditionat. Noi va putem ajuta si avem experienta indelungata in reparatii placi de baza, ceea ce inseamna ca interventiile noastre sunt complete, corecte si punctuale.
Aparatul de aer conditionat este o investitie de care merita sa aveti grija pentru ca va ofera confortul de care aveti nevoie in special in timpul lunilor de vara. Fie ca telecomanda nu mai raspunde la comenzi sau aparatul de aer conditionat da semne majore de defectiune, sunati-ne si ne vom deplasa oriunde in Bucuresti pentru diagnosticare si interventii cu succes.

Sunati pentru reparatii placa electronica aer conditionat.

Ce spune Florin despre aceasta problema?

Aparatele de aer conditionat au la baza o placa electronica ce se poate defecta in anumite circumstante. Cand acest lucru se intampla, nu trebuie neparat sa aruncati aparatul de aer conditionat, pentru ca placa se poate repara. Noi facem reparatii la nivel de placa electronica si va puteti baza pe noi daca aveti o astfel de problema.

Categories :

Intampinati o problema de natura electrica la aparatul de aer conditionat? Sau poate ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat are o problema, insa nu cunoasteti cauza acesteia? Va pot ajuta in ambele situatii. De ani buni lucrez ca electronist si m-am specializat pe aparatele de aer conditionat.

Radiatorul (unitatea interioară) și turbina sunt componente esențiale ale aparatelor de aer condiționat responsabile pentru transferul căldurii. Există două tipuri de radiatoare într-un aparat de aer condiționat: radiator de evaporator și radiator de condensator.

Eroare aer conditionat

DF aer conditionat

Program

Aceștia sunt pașii generali care sunt luați pentru curățarea bobinelor unei unități!

© 2024 Curatare aer conditionat • All Rights Reserved

Serviciile mele:Pret
1Curatare - Igienizare si Verificare250 lei
2Incarcare cu Freon 9 - 12.000 btu300 lei
3Pachet serviciu 1 + 2 (REVIZIE)🆘350 lei

This will close in 85 seconds

0790 489 629